7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Har du nogensinde tænkt over hvor god en datedestination en bowlinghal rent faktisk er? Bowlinghallen sætter scenen for fysisk aktivitet, underholdning og masser af grin. Det er faktisk de perfekte ingredienser til den gode date. Læs tre gode grunde til at gå på bowlingdate.

Alle, der elsker at bowle, bør overveje bowlinghallen som det næste datespot. Der er nemlig ikke andet end gode grunde til at tage din næste date med ud at bowle. Bowling er sjovt, fysisk og alle kan være med – det gælder, uanset om man er god eller dårlig. Hvis du er træt af den gode gamle kaffedate eller den klassiske gåtur, så bør du måske overveje at dele din interesse i bowling med din potentielle flirt. Her er tre gode grunde til hvorfor.

1. Bowlinghallen har det hele samlet

En af de bedste ting ved at tage i bowlinghallen er, at du kan få en totaloplevelse! Her er både mad, drikke, musik og underholdning. Alt sammen under et tag. Alle, der har været på date, kender bekymringen om at finde det rigtige sted. For slet ikke at tale om at skifte lokation undervejs i daten. Det behøver man ikke bekymre sig om, hvis man tager i bowlinghallen. Her er det bare at mødes og vælge det lækreste på menuen – og så er man klar til at bowle.

2. Fysisk aktivitet sætter gang i feromonerne

Hvis man skal finde ud af, om man har god kemi, så er det altid en god idé at lave noget fysisk sammen. Fysisk aktivitet sætter gang i feromonerne, og får hjertet til at banke lidt hurtigere. Bowling er tilpas aktivt – uden at være decideret fysisk anstrengende. Det er nemlig heller ikke altid for godt til en date (medmindre selvfølgelig begge er sportslige typer). Samtidig får man også lov til at se hinandens kroppe mere, end hvis man sad på en café, eller går en tur pakket ind i overtøj.

Det kan være, at den gode date mest af alt handler om sex i København. I så fald, så kan man gå på nettet, hvor man kan finde, det man leder efter. Der er flere forskellige muligheder for at finde sex i Danmark. Så uanset hvor du befinder dig, så kan du lede efter en date på nettet.

3. Det handler om at have det sjovt

Alle gode dates starter med god kemi. God kemi opstår rigtig ofte, når man har det sjovt sammen. At grine sammen er en af de ting, der forbinder mennesker allermest. Bowling handler netop om at have det sjovt. Det er et spil, hvor man kan konkurrence – men man kan samtidig være fjollet og grine lidt af de tofarvede sko.