Trappevask

Trappevask med et ejendomsservice firma.

I Danmark findes der over 1.3 millioner lejeboliger som enten lejes ud af privat eller som største parten bliver udlejet af et ejendomsselskab. I de fleste ejendomsselskaber er der tilknyttet et ejendomsservice selskab eller også varetages vedligeholdelsen af viceværter. En udlejningsejendom kræver kontinuerlig vedligeholdelse af alt fra græsslåning, maler arbejde, snerydning til trappevask og mindre håndværker opgaver som f.eks. påsætning af håndtag mm.

I gamle dage var det mest normalt at der var en fast vicevært tilknyttet til en eller flere ejendomme. Den løsning bruges stadigvæk, men i takt med at der er kommet flere selvstændige ejendomsselskaber med en bred vifte at kompetencer, så er der mange ejendomsselskaber der enten har valgt at kombinerer det med en vicevært, eller også kun at benytte sig af eksternt ejendomsselskab. Der kan være fordel og ulemper ved begge dele. Den helt store fordel ved at samarbejde med et ejendomsselskab er at det ofte har mange forskellige kompetencer ansat. I dag kræver det uddannet personale til alt indenfor rengøring, trappevask mm. Ulempen kan være at det ikke altid er den samme person der kommer og udfører opgaverne. Derimod vil en fast vicevært være bekendt med alle kroge og hjørner i en ejendom. Dog vil det være næsten umuligt at finde en vicevært som kan løfte alle opgaver der vil være i en ejendom.

Ejendomsservice aftaler

En ejendomsservice aftale kan ofte være den optimale løsning for små og store ejendomme. Ved sådan en aftale slipper man for dyre ansættelser, sygefravær, barsel, ferie mm. Oveni det kan man skrive sig ud af, at såfremt der er sygdom, så skal der enten ikke betales, eller også skal der komme en anden som kan udfører opgaverne.

Ugentlig trappevask

En ejendomsservice aftale vil typisk indeholde alt fra snerydning i vinterperioden til græsslåning i sommerperioden. En opgave som næsten altid er aktuelt er trappevask. Trappevask skal stort set udføres året rundt, da der om vinteren vil være sne og slud, og med den gennemsnitlige Danske sommer vil der med regn og blæst være behov for trappevask på ugebasis.

Den rigtige partner.

Når man skal finde den rigtige samarbejdspartner indenfor ejendomsservice er det vigtigt man kigger på hvad de reelt tilbyder, og ikke mindst om det er ordentlige forhold i virksomheden. Et rigtig godt bud på et ejendomsservice firma som ved hvad der kræves er Ke-ejendomsservice. Med mere end 20 års erfaring vil du uden tvivl kunne løse stort set alle opgaver til fair priser. På dette link kan man læse meget mere om deres ydelser ke-ejendomsservice.dk

Trappevask

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *