Odoo apps

Odoo apps fra Odoohouse

Odoo mener, at forretningssoftware bør dække komplekse behov uden at være kompliceret. Vores mission er at levere odoo apps software, der er intuitiv, fuldt udstyret, tæt integreret, nem at opgradere. Alt sammen kører det jævnligt for enhver virksomhed, hver bruger.

Med mere end 3,7 mio brugere, er Odoo et program som virker.

Brugere:

Passer både små og store virksomheder.

Odoos mission er at tilbyde en række nemme forretningsapplikationer, der udgør en komplet pakke af værktøjer, der skal ledsage enhver forretningsbehov. Odoo millioner af virksomheder nem adgang til den software, de har brug for til at køre og udvide deres forretning.

Hos Odoo har de udviklet 30 hovedapplikationer, som regelmæssigt opgraderes. Derudover har  Odoos fællesskab af mere end 1500 aktive medlemmer bidraget med mere end 4.500 + apps til at dække et bredt udvalg af forretningsbehov.

Med tilbudet “On-premise” er Odoo den mest installerede forretningsoftware i verden. Det bruges af over 3.000.000 brugere over hele verden, lige fra startfirmaer (1 bruger) til store virksomheder (300.000 + brugere).

Hvad gør Odoo apps anderledes?

En jævn og venlig brugeroplevelse, der er bygget for at sikre brugerens sømløse vedtagelse.

Fuld integration dækker behovene hos selv de mest komplekse virksomheder. Odoo’s fleksibilitet er sådan, at apps kan tilføjes i takt med væksten i din virksomhed og tilføjer en app ad gangen, efterhånden som dine behov udvikler sig og din kundebase vokser.

Takket være open source-samfundet holdes Odoo aktivt vedligeholdt af en stor base af udviklere for at imødekomme udviklende kunders behov og give nye, innovative applikationer.

VKDATA er et godt bud på en ODOO specialist, som guide små og store virksomheder igennem. Læs mere på Odoo crm

 

Odoo apps

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *