Mistede kuffert

Fremmed dame tog Pias Samsonite kuffert kuffert

Passager oplevede ingen sikkerhed på rejsen og tog fremmed kuffert med hjem ved bagage udlevering i dag.

I dag ledte Pia Thomsen i 40-50 kufferter, der er magen til hendes egen, for at finde sin kuffert. Men den var rejst hele vejen til Horsens, og hun mener ikke sikkerheden omkring DSB bagageudlevering er i orden.

Efter arbejdsnedlæggelsen hos DSB`s bagage personale i går. Efter en lang dag på hovedbanegården, måtte Pia Thomsens mand køre tomhændet hjem til Kalundborg efter 5 timers forgæves venten på Hovedbanegården.

Der var ingen kontrol med hvem der gik ind og ud, og alle kunne frit vælge hvilken kuffert de ville have.

Derfor vendte Pia Thomsen med ny energi tilbage til Hovedbanegården i dag for at tage sine kufferter med hjem. Hun havde tager legitimation og bagagekvittering med for at kunne dokumentere over for DSB, at hun var blandt de uheldige passagerer i går.

Men det var DSB ikke interesseret i at se.

I stedet viste en ældre mand i informationen hende ind i ankomsthallen – og undervejs hægtede 3-4 andre personer sig på hende, uden at de behøvede at vise rejsedokumenter eller anden form for legimitation.

Denne eftermiddag kritiserede mange passagerer netop, at sikkerheden lagt fra var i orden, ag alle og enhver kunne vade ind og tage den kuffert de ønskede.

40-50 kufferter blev åbnet.

Pia Thomsen ledte i over en time, fandt en af sine 3 kufferter, og pludselig ringede telefonen. Det var en sød dame fra Korsør, som ved en fejl havde fået Pias kuffert med hjem.

Den søde dame spurgte pænt om Pia Thomsen ville kigge efter hendes kuffert, nu hvor hun alligevel stod der.

Efter endnu en time lykkedes det at finde damens kuffert men ikke hendes egen.

Al dette skaber frygt og utryghed blandt DSB`s rejsende.

Konklusionen på dette er at DSB må stramme op på deres bagage sikkerhed, så alle og enhver ikke har adgang til andres kufferter. De fleste kufferter indeholder dybt personlige egen dele som man ikke ønsker at dele med andre.

To nye kufferter fra Copenhagenluggage.

Heldigvis var DSB hurtige til at sende erstatning for de mistede kufferter, og da pengene stod på Pia Thomsens kuffert tog hende og hendes man ind til Copenhagenluggage som er de førende indenfor kvalitets kufferter i Danmark, for at finde 2 nye kufferter. Efter en times tid hos Copenhagenluggage gik Pia Thomsen og hendes man hjem med en lækker kuffert fra Dotdrops og en lige så fin kvalitetskuffert fra Tumi.

Afslutningsvis kan Pia Thomsen anbefale at kigge ind hos Copenhagenluggage eller hvis man ikke bor lige i nærheden, besøge deres hjemmeside som bugner af flotte tasker og kufferter. Copenhagenluggage

Kuffert

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *