Lakridskarameller

Alle mennesker hare en eller anden form for yndlingsslik. Nogle elsker popcorn, nogle chokolade og andre er vilde med vingummier eller skum. Min favorit er karameller. Der findes mange forskellige slags smage, og de er alle lækre. Min absolutte favorit er lakridskarameller.

Ny favorit fra Karamelleriet

For nyligt prøvede jeg efter anbefaling at besøge et sted der hedder Karamelleriet. Det er en lille butik på Jægersborggade, der er drevet af to piger fra Bornholm. Alle karamellerne er håndlavede og bliver lavet efter gamle opskrifter. Deres lakridskarameller er en fusion mellem knasende sprød karamel og den naturlige og særlige smag af lakrids.

Hos Karamelleriet langtidskoges alle karameller over åben ild. Det er netop den proces, der giver den dybe og intense smag, som kendetegner alle Karamelleriets produkter. Jeg er i al fald blevet fan og sikkert også afhængig.

Hvad enten man er til blød lakrids, fudge, salmiak eller den søde, har de med garanti også en karamel lige efter din smag. Flødekaramellerne er udviklet, så der er en fin og lækker balance mellem den silkebløde og runde karamelsmag og den karakteristiske smag fra lakridsrod

Lakridskarameller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *