Kuffert og rygsæk tur.

Til Firenze med kuffert og rygsæk

Når vi rejser pakker vi altid vores ting i en solid og stor kuffert. Når vi så går rundt bruger vi en rygsæk hvor vi kan have lidt tøj, mad og drikke.

Firenze er en smuk og dejlig by, hvor de fleste seværdigheder er placeret i og omkring den historiske by midte. Alt ligger indenfor overskuelig gåafstand, og er derfor nemt at komme til.

Det gør det meget let at orientere sig i byen, og du får hurtigt en fornemmelse og af bylivet der er her, i forhold til de fleste andre storbyer, hvor du ofte skal med offentlig transport for at komme rundt. Det er noget vi sætter meget pris på.

Middelalderbyen Firenze med rygsæk

En meget stor del af det centrale Firenze er fra middelalder- og renæssancebygninger, der giver byen en helt særlig stemningsfuld atmosfære. Her er det perfekt at gå rundt med sin rygsæk.

Faktisk er det vigtigt at have en rygsæk med proviant med da der  kan blive utroligt varmt, og det derfor er fornuftigt altid at have en flaskevand med.

Palazzo’erne med deres meget tykke vægge og uigennemtrængelige facader. De smukke kirker. Små snoede gader og hemmelige pladser med hyggelige cafeer der indbyder til at slå sig ned for at nyde omgivelserne.

Broen Ponte Vecchio over floden Arno, rådhuset Palazzo Vecchio og domkirken Santa Maria del Fiore er tre af de allerstørste seværdigheder i Firenze, og de er alle tre bygningsværker fra middelalderen.

Italiensk når det er bedst.

Firenzes indbyggere er florentinere af hele hjertet! Det er stolte mennesker som udviser den typiske Italienske attitude.

Tilbagelænet som en statsmand,  viftende hænder i diskussioner, altid velpolerede sko   og generelt meget velklædte.

Stoltheden lyser ud af både mænd og kvinder, selvom der selvfølgelig er plads til smil og latter.

Skøn festivitas i Firenze

Juletiden har en helt særlig fin stemning i Firenze, med fokus på hygge med familie og venner, fred og velkommenhed. Her anbefaler vi at medbringe en stor kuffert så man kan rejse hjem med en masse lækkert julepynt. Som alt andet i Italien så kan man finde kvalitets ting som kan bruges til den Danske jul.

Firenze overrasker stadig

Selvom vi har været i Firenze rigtig mange gange, har vi langt fra besøgt alle seværdighederne og  museerne. Vi kan kun anbefale at booke en tur til Firenze, men husk en stor kuffert med lidt ekstra plads i, og en behagelig rygsæk.

Vi fandt vores kuffert og rygsæk på copenhagenluggage`s nye webshop.

Kuffert

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *