Fly og kuffert til bryllupsrejsen

Bryllupsrejsen og kuffert tips

Først og fremmest tillykke, at blive gift er en hel speciel begivenhed. Rejsens destination er ikke den vigtigste til et bryllup, og alligevel vil man gerne gøre det til noget helt specielt. Det er en hel speciel begivenhed, og planlægningen af selve brylluppet kræver en del dedikation og når der samtidig skal planlægges en bryllupsrejse, kan det godt tage overhånd. Men jo før du er ude og bestille flybilletten, finde sin desto billigere kan rejsen gøres, og det er jo ikke fordi, at bryllupper er helt billige at holde.

Vi har forsøgt at finde nogle interessante rejsemål, som er ideelle som bryllupsdestination, både i Europa og oversøiske destinationer, men også nogle lidt alternative destinationer som man normalt ikke forbinder med romantiske bryllupsdestinationer. Derudover vil samtidig komme med anbefalinger til valg af kuffert.

Vi har valgt en række af de populære destinationer, som oser af romantisk hygge, fantastiske landskaber, lækker mad og vin. Alle sammen destinationer du kan nå med fly og kuffert. Vi vil løbene udvide listen.

Bryllupsrejsen går til Italien med en stor kuffert fra DOT DROPS.

Vi kan ikke komme uden om Italien, når der bliver talt om populære bryllupsrejser og hvis vi samtidig fokusere lidt på maden, så stammer Pizza som bekendt fra Italien. Der er mange oplagte valg i Italien, som vi ikke har taget med, ikke fordi det ikke er gode og romantiske destinationer, men fordi man ligesom den man skal gifte sig med, vælge kirke, sted o.l. kun har mulighed for at vælge én, så vidt vi er orienteret 😊.

Secilien er indbegrebet af Italien

Der kunne have mange andre gode bud på hvor brylluppet skulle holdes. Firenze, Venedig og Rom er fantastiske steder, men der er ikke meget som slår Sicilien med sin klassiske Italienske charme. Sicilien har to lufthavne, Palermo (PMO) og Catania (CTA), og i sommerperioden flyver Norwegian direkte til Sicilien. Man skal dog være opmærksom på hvor stor en kuffert man må medbringe. men nok om flybilletten, den spændende del er jo på selve øen.

Gastronomiske oplevelser på Sicilien

Øen er omgivet af vand og derfor er der naturligvis et stort udvalg af kolenariske fiskeretter. Der er fantastisk tun og sværdfisk, men rejer, hummer og muslinger er også i særdeleshed fantastisk spise på øen.

Vinen fra Sicilien har i de seneste mange år, været i en opadgående kurve i forhold til kvalitet også taget prisen i betragtning. Hvis du har lidt interesse for vin, så er Sicilien et fantastisk at gå på opdagelse. Den danske winemaker Peter Vinding-Diers har sin vingård, Montecarrubo, ved Etna’s skråninger. Du kan prøve at kontakte nogle af de lokale vinhuse og aftale en tid om at komme forbi til en rundvisning og smagning.

Det skal I opleve på Sicilien

Køreturen fra Ragusa til Noto i lille bil med stor kuffert kan ikke anbefales. Her kan det godt betale sig enten at leje en større bil eller medbringe en mindre kuffert. Vi kan med fordel anbefale at hold ind og gå rundt i de små gader og oplev byerne som stammer helt tilbage fra 1693, hvor de blev genopbygget fra et jordskælv. De vidner om en helt unik byggekultur bevaret i bedste barok-stil. På UNESCO listen over bevaringsværdige bygningsværker.

Scala di Turchi, er en fascinerende klint, kridhvid og formen er helt fortryllende i sin sensuelle buede former.

Vulkanen Etna og den vilde natur som gror på den 3 km høje vulkan. Området omkring vulkanen er lavet om til en fredet nationalpark. Det er muligt at tage en guidede tur op til hovedkrateret med en firehjulstrækker.

Bryllupsrejse til Spanien med en Samsonite kuffert.

Spanien er indbegrebet af tapas, sangria, lækre strande og fantastisk natur. De oplagte valg i Spanien vil typisk være Barcelona og Madrid, men Spanien er så meget mere end storbyerne.

Solkysten er et af de ældste og meste besøgte rejsemål for danske turister og har siden 60’erne haft millioner af besøgende hvert år. Men lad det være sagt med det samme, du skal ikke lade dig skræmme af de mange turister. Der er igennem mange mange år investeret kraftigt i strandområderne, så de overhovedet ikke virker turistet. Der er blandt andet lavet gode og stabile stier, så man uden problemer kan trække sin kuffert rundt på stisystemerne.

Hvad skal du opleve på solkysten?

Hvor skal man starte… Man kan ikke komme uden om byen Jerez som ligger i den vestlige del af solkysten, her finder du nogle af de hyggeligste og mest charmerende haciendaer fra de store sherry mærker Sandeman og Pedro Domecq. Det område er sherryens højborg.

Vi vil anbefale, at du tager væk fra strandene og op i baglandet en gang eller to, fordi der er monumenter fra arabertiden, romertiden og middelalderen. Fordelen ved Andalusien (solkysten), er at der er over 300 solskinsdage om året, og du skal tage din kuffert og flyve ttil Malaga eller Sevilla, afhængig af hvordan du skruer bryllupsrejsen sammen. Men vi anbefaler, at du lejer en bil til at køre rundt og opleve den fantastiske natur. Sixt er den største biludlejer, og en godt tip er at leje den i mellem størrelsen så der er plads til kuffert og rygsæk.

Den verdensberømte kunstner Pablo Picasso, blev født i Malaga og det er bestemt værd at besøge Museo Picasso og hvis I vil ud og ramme det dynamiske natteliv, er fæstningen Alcazaba et outstanding sted at slå sine folder.

H.C. Andersen var begejstret for Malaga, faktisk så meget, at han skriv i sin rejsebog, at intet sted har følte han sig så velkommen som i Malaga. Det har medført, at Malaga opførte en bronzestatue af H.C. Andersen på Plaza de La Marina (et ideelt sted at få taget et foto af den danske forfatter).

 

Fly og kuffert

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *