Firmagave

Det kan godt være lidt a den opgave at skulle finde den perfekte firmagave, som alle forhåbentlig vil synes om og blive glad for. Vil du være sikker på, at dine kollegaer og medarbejder får et smil på læben, når der skal deles firmagave ud i afdelingen?

Hos Karamelleriet har vi fundet på den perfekte firmagave – nemlig karameller. Vores lækre udvalg er en succes hos alle med en sød tand og vores brede udvalg gør, at netop alle kan få en bid af deres favorit. Bland for eksempel drageringer, der er en kombination af lækker blød fudge overtrukket med belgisk chokolade, eller bland vores klippestykker, der er hårde karameller i mange smagsvarianter.

En firmagave alle kan lide

Alle vore produkter forhandles separat, eller i flotte firma eller gaveæsker. Det er også muligt at kombinere gaver, der mikser det klassiske med det lidt mere skæve. Vores firmagaver og flotte gaveæsker bliver produceret i henholdsvis Svaneke på Bornholm samt på Nørrebro i København, hvor vores to karamelkogerier befinder sig.

Karamelleriet er en fælles drøm, der tager udgangspunkt i høj kvalitet og passion for det gamle traditionelle håndværk. Vores produkter forhandles både separat og som gaveæsker og firmagave. Det er også muligt, at kombinere gaveæsker, der mikser traditionelt og klassisk med lidt mere skævt.

Firmagave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *