Energiramme

Energiramme

En energiramme bruges til at foretage en samlet opvejning af en bygnings energimæssige tilstand. Det lyder meget teknisk, men lidt forsimplet giver en energiramme dig mulighed for at se de konkrete behov som din bolig kan have hvad angår energi. Det kan for eksempel være ventilation, opvarmning, varmt brugsvand og køling.

Om Energiramme

En energiramme bruges til at beregne den energi der skal bruges til at varme en bygning op og der tages hensyn til en lang række af faktorer. For eksempel kan solindfald og solafskærmning betyde meget for bygningens energibehov. Det samme kan naturlig ventilation, det planlagte indeklima og bygningens placering. Det tager en energiramme alt sammen hensyn til.

En energiramme skal foretages for alt nybyggeri og for tilbygninger. Hvis du ændrer anvendelsen af en allerede eksisterende bygning skal der også foretages en energiramme. Uanset årsagen kan D&N Rådgivende Ingeniører hjælpe dig med både råd og vejledning, samt udførslen af din energiramme. Hos D&N Rådgivende Ingeniører ved de hvor stor betydning det har, at man ved hvornår og hvorfor man skal bruge en energiramme. Derfor kan du trygt vælge dem som din trofaste støtte til projektet, for med D&N Rådgivende Ingeniører ved hånden får du hurtigt sikret at der er styr på alle elementer af energiramme opgaven, samt at der ikke sker fejl.

Læs mere på: www.danakon.dk

Energiramme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *