En overdådig frokostordning

Det er selvfølgelig vigtigt at man overordnet er rigtig glad for sit job, hvis man hver morgen skal vågne tidligt og have noget at stå op til. Opgaverne skal gerne være alsidige og spændende og kollegaerne søde. På vores arbejdsplads synes jeg faktisk det hele spiller. Dog må jeg sige, at efter der er kommet frokostordning, er det hele blevet endnu sjovere. Tænk at jeg skulle gå hen og blive så glad for frokostordning. Jeg har ellers altid været typen, der lavede min madpakke hjemmefra, for så kunne jeg på den måde være helt sikker på, at jeg fik lidt af det hele og jeg havde samtidigt den her ide om, at jeg bedre ville kunne styre, at jeg fik spist noget sundt. Men jeg blev klogere.

Det hele startede med en firmafrokost

Vi skulle have stor firmafrokost i foråret, og det var faktisk her, at det hele startede. Vi havde bestilt mad fra Kragerup og Ko, og menuen var overdådig. Siden da har alle levet højt på firmafrokost og forsøgt at finde mærkedage i virksomheden, blot så vi kunne komme til at holde en ny firmafrokost. Jeg ved ikke præcis, hvordan det gik til, men vores chef gav efter og besluttede også at prøve Kragerups frokostordning. Det er stadig en kæmpe succes blandt alle medarbejdere, og foruden at have et dejligt job at stå op til, har vi nu også en skøn frokostordning.

En overdådig frokostordning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *