Designskoler København

Designskoler København

Textilskolens designuddannelse har opstart i henholdsvis januar og august, og du kan vælge et forløb på et halvt eller et helt år. Textilskolen skiller sig ud fra de andre designskoler København, fordi vi har specialiseret os i forberedende uddannelsesforløb. Med et forberedende uddannelsesforløb hos Textilskolen, får du en særlig mulighed for at udvikle og prøve kræfter med dit talent inden for design og designvejen.

Bedste forberedende designskoler København

Desuden opnår du her, en række stærke kompetencer, både fagligt såvel som personligt, som er vigtige, hvis du ønsker optagelse på en af de videregående designskoler København, samt en fremtid som designer. Der er ingen optagelsesprøve eller forudsætningskrav for at komme ind på skolen – vores eneste krav er, at du mindst er 16 år og har taget din 9. klasses eksamen.

Vi er en skole, hvor vi går den ekstra mil for at give dig et unikt og udviklende forløb. Du kan få venner og kontakter for livet, men ofte oplever vi også at vores elever er gode til at sparre og netværke med hinanden, og dele erfaringer på kryds og tværs.

Designskoler København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *