CRM systemer

CRM systemer

CRM systemer benyttes af de fleste virksomheder I dag kan du nærmest ikke drive en virksomhed uden et crm system. CRM er en forkortelse af Customer Relationship Management. Customer Relationship Management er i sin enkelthed et program som holder styr på kunder og virksomheders data, for at kunne være mere hands-on på kunder og derved skabe større omsætning. I dag findes der et hav af forskellige crm systemer som alle kan noget forskelligt. Et crm system er ofte lavet specielt til den enkelte virksomhed så løsningen køre optimalt.

Valg af CRM system?

En moderne virksomhed skal altid holde sig opdateret på hvad der rykker sig i markedet omkring crm systemer. Et crm system som var ”hot” for 5 år siden, er ikke nødvendigvis den rigtige løsning nu. Ligesom så meget andet IT så er crm systemer også i konstant udvikling og man kan som virksomhed med fordel jævnligt holde sig opdateret på udviklingen. Det kan man gøre på flere måder. Den lette måde er at tilmelde sig blogs som f.eks. www.computerworld.dk Her får man kontinuerligt serveret nyeste data indenfor IT-verden. Man kan også følge med i blogs som denne, eller gå all-in og kontakte forskellige udbydere af crm systemer, og få en uforpligtende snak omkring hvad de kan tilbyde.

Den bedste måde at finde det helt rigtige crm system, er at starte med at analysere hvilket data der er vigtige i forhold til eksisterende og potentielle kunder. Ved at starte her får man afgrænset sine behov, og på den må vil man helt naturligt komme frem til det system som passer bedst til lige din virksomhed. Den rigtige fremgang er at invitere 3-4 udbydere af crm systemer ind til en præsentation af deres system. Man kan med fordel fremsende hvilket kriterier der er vigtigst for lige netop jeres virksomhed. Så vil udbyderne lettere kunne vise hvad deres systemer kan og på den måde kan man ret hurtigt sorterer dem fra som ikke opfylder firmaets krav.

Odoo crm

Vi har selv været igennem en udvælgelses proces af crm løsninger, og vi kunne konstaterer at det bliver ikke gjort på en dag, uge eller en måned. Det tager tid at teste og prøve de forskellige systemer. Det system som vi valgte var Odoo crm. Odoo crm opfyldte alle vores krav og ønsker, og samtidig var det den billigste løsning på sigt. En af de helt store fordele ved Odoo crm er at det er bygget på Apps, som løbene bliver opdateret automatisk. Med andre crm systemer skal man tilkøbe sig opdateringer. Vores valg af udbydere blev VK DATA. VK DATA er specialister i Odoo, og med mere end 20 års IT erfaring var vi trygge hele vejen.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger, og råde folk om at hoppe ind på deres side og læse mere på det her link crm-systemer

crm systemer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *